Professionell 2D / 3D animation, filmproduktion & företagsfilm

En animerad film i 2D eller 3D tillför energi och spänning till en video och hjälper dig att leverera komplexa koncept eller information med lätthet. Hemsidor med 2D eller 3D animationer engagerar mer trafik eftersom människor tenderar att konsumera animerat innehåll under en längre tid. 2D och 3D animeringar används inte bara på hemsidor utan ofta även i offline marknadsföringskampanjer.
Läs mer

Visste du att…
Videor kan locka en helt annan publik, en sådan som kanske inte vill ta sig tid att läsa ett vitt papper eller en artikel.

Öka omvandlingsfrekvenser och det genomsnittliga beställningsvärdet genom att engagera konsumenterna med en företagsfilm eller en interaktiv animerad video. Vi skapar fantastiska filmer åt dig, sådana som är engagerande och passar din budget. 2D, 3D, stop-animation, filmproduktion eller något däremellan, vi är här för att hjälpa dig.
På Caaro, har vi ett passionerat, väldigt kreativt och erfaret team av konstnärer inom multimedia som kan ge teckningar liv med hjälp av enastående, arkitektonisk 3D visualisering och talang inom konceptutveckling. Vi kombinerar banbrytande tekniker, innovativa idéer och vår mångåriga erfarenhet av att erbjuda dig det bästa inom animerad film.

Från hemside openers, intro animationer och interaktiva produktkataloger, till företagsdokumentärer och marknadsföringspresentationer, erbjuder vi tjänster av alla slag.

Vår arbetsprocess

På Caaro, ser vi till att kommunikationen mellan kund och designer är effektiv under hela arbetsprocessen – storyboard och karaktärsdesign samt pre och post-produktion.

  • Vi förstår grundligt dina behov och skapar skräddarsydda animeringar efter dessa
  • Efter att ha diskuterat projektet, börjar vi utveckla några inledande koncept
  • Vi diskuterar de ämnen som ska ingå i videon och producerar manus för visual och audio
  • Vi skapar sedan visualiseringar genom att använda 3D modellering och 3D visualisering
  • Vi lägger till grafik som passar varje scen och tar tid på ljud samt visuella aspekter
  • Vi skickar sedan din video till postproduktion för sista finjusteringar

När vi tar fram en 2D och/eller 3D animation eller företagsfilm siktar vi på att ge den en positiv inverkan på ditt företag; inte bara att skapa några tråkiga filmer som inte tjänar något syfte.

Kontakta oss för enastående animationer eller filmer för din verksamhet idag.

Kontakt