Välkommen till vår Blogg

månadens Inlägg

Läs vår Blogg

Hur man går tillväga när man väljer en apputvecklare

Många “utvecklare” tror att bara för att de kan göra en webbplats eller en app, att de borde göra det, samt att de kan rättfärdiga att ta ut priser som är standard i branschen, eller överhuvudtaget ta några som helst pengar för en produkt som de inte kan eller borde producera enligt branschens acceptabla standarder. Och det är inte förrän de arbetar med sin första kund som det blir tydligt att de tagit sig vatten över huvudet, och att denna “utveckling” inte är så enkel som den verkar. För ”utvecklaren” är det en nykterande insikt, för kunden är det ett dyrt misstag som bär större konsekvenser.

LÄS MER

Att utveckla en mobilapp som användare kommer att älska

Vi lever i en alltmer mobil värld. Inte längre är det tillräckligt för oss att vänta tills vi kommer hem och loggar in på vår PC, att prata med våra vänner på sociala medier, eller Googla något när vi kommer till ett offentligt bibliotek. Vi vill göra dessa saker på en gång och medan vi är på språng.

LÄS MER

GRUNDLÄGGANDE SAKER DU BEHÖVER VETA OM SEO

Att marknadsföra din hemsida är lika viktigt som att skapa den, och utan åtminstone några grundläggande kunskaper inom sökmotoroptimering (SEO), kan din hemsida inte nå en så bred publik som du vill att den ska göra. Nedan följer några enkla steg till att förstå SEO bättre, samt hur man använder det till din fördel:

LÄS MER

BEHÖVER DU VERKLIGEN EN WEBBDESIGNBYRÅ?

Om du funderar på att designa och skapa din egen hemsida kommer det att finnas en hel del faktorer att tänka på innan du tar steget att göra det ensam. Webbplatser är mycket mer interaktiva i dagens samhälle och måste uppdateras kontinuerligt för att hålla jämna steg med aktuella trender och för att förbli synliga för webbanvändare. Det är invecklad webbkodning och SEO man måste komma till rätta med, och webbplatser måste kunna ses på många olika plattformar som finns idag, såsom tablets och mobiler.

LÄS MER

Kontakt