Välkommen till vår Blogg

månadens Inlägg

Läs vår Blogg

Att utveckla en mobilapp som användare kommer att älska

Vi lever i en alltmer mobil värld. Inte längre är det tillräckligt för oss att vänta tills vi kommer hem och loggar in på vår PC, att prata med våra vänner på sociala medier, eller Googla något när vi kommer till ett offentligt bibliotek. Vi vill göra dessa saker på en gång och medan vi är på språng.

LÄS MER

GRUNDLÄGGANDE SAKER DU BEHÖVER VETA OM SEO

Att marknadsföra din hemsida är lika viktigt som att skapa den, och utan åtminstone några grundläggande kunskaper inom sökmotoroptimering (SEO), kan din hemsida inte nå en så bred publik som du vill att den ska göra. Nedan följer några enkla steg till att förstå SEO bättre, samt hur man använder det till din fördel:

LÄS MER

BEHÖVER DU VERKLIGEN EN WEBBDESIGNBYRÅ?

Om du funderar på att designa och skapa din egen hemsida kommer det att finnas en hel del faktorer att tänka på innan du tar steget att göra det ensam. Webbplatser är mycket mer interaktiva i dagens samhälle och måste uppdateras kontinuerligt för att hålla jämna steg med aktuella trender och för att förbli synliga för webbanvändare. Det är invecklad webbkodning och SEO man måste komma till rätta med, och webbplatser måste kunna ses på många olika plattformar som finns idag, såsom tablets och mobiler.

LÄS MER

SÖKMOTOROPTIMERING OCH DESS GRUNDER

Webbdesigners och webbinnehållsförfattare har utan tvekan kommit över denna term tidigare och vet dess betydelse. Många företagare är däremot inte medvetna om denna mycket viktiga marknadsföringsstrategi som kan hjälpa deras verksamhet att nå framgång på nätet. Om du är en av dem, kan följande information vara användbar:

LÄS MER

Kontakt