Logotyp och Grafisk Profil

Första intryck räknas – din företagslogga och grafiska profil är avgörande för din marknadsföring och varumärkesbyggande process. Se därför till att dessa är väldigt imponerande. Låt Caaro ge ditt företag den makeover det behöver genom att bygga in ditt varumärkes budskap i din logotyp och grafiska profil.
LÄS MER

Visste du att…
En professionell logotyp stärker det första intrycket en potentiell kund har gällande ditt företag.

Caaro har ett team av specialister inom visuell identitet som kan ge din logotyp och övriga material ett visst utseende och känsla som bäst representerar ditt företag. En fräsch och modern logotypdesign, visitkort och hemsida garanterar att dina kunder kommer ha ett positivt intryck gällande ditt företag.

Logotypdesign

Din företagslogga representerar visuellt hela bilden av vad ditt företag står för. Den syns på nästan allt som har med ditt företag att göra – visitkort till produktidentifiering.

Vi hjälper dig att bygga en unik och minnesvärd logotyp som skiljer ditt företag från mängden. Vare sig du är ute efter att skapa en helt ny logotypdesign eller förnya och uppdatera en befintlig är Caaro alltid där för att hjälpa dig.

Efter att vi diskuterat dina önskemål och grundligt förstått din verksamhet, tar vi fram några inledande logotyp koncept som överensstämmer med vad du vill åstadkomma. Baserat på din feedback, kommer vi att göra ändringar/revisioner tills den slutliga designen är godkänd.

Grafisk Profil

Den grafiska profilen är den övergripande bilden (inklusive designstil, typsnitt, färg, slogan) av ditt företag i dina kunders, investerares och anställdas medvetande. En modern grafisk profil ökar din verksamhets värde och genererar positiv exponering för ditt företag.

Oavsett om det är ett visitkort, banner/affisch för en mässa, brevhuvud, faktura, hemsida, sida i sociala medier, eller en mobil app – alla måste vara effektiva, minnesvärda och viktigast av allt, bära ett och samma meddelande – det som skiljer ditt företag från alla andra.

Vi på Caaro hjälper dig att skapa ditt företags egen identitet baserat på företagets ethos, mål och värderingar.

Vi betjänar företag i Stockholm och närliggande områden.

Kontakta oss för att ta reda på hur våra strategiska marknadsföringsplaner kan hjälpa just dig.

Kontakt