IT outsourcing och IT personal i Stockholm, Sverige

Söker du efter IT projektledning eller tjänster inom IT outsourcing? Caaro, ett av de bästa IT outsourcing företag i Sverige, kan hjälpa dig med professionellt IT projektgenomförande och support. Vi är specialiserade på att erbjuda innovativa IT lösningar och IT experter på kontrakt.
Läs mer

Visste du att…
Du effektivt kan minska dina IT kostnader med upp till 60% genom outsourcing.

Med många års erfarenhet och kunskap inom IT tjänster, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för dina IT projekts behov. Genom att outsourca IT projekt till oss, kan du fokusera på din kärnverksamhet och även minska dina administrativa kostnader.

Oavsett om du implementerar ny programvara eller försöker uppdatera en befintlig, levererar vi specialisthjälp. Oavsett var du befinner dig i projektets livscykel, är vi här för att hjälpa dig. Vi kan hjälpa dig med en del av projektet eller med hela projektets livscykel.

Vi outsourcar IT lösningar inom följande områden:

  • Projektledning
  • Infrastrukturstöd
  • Analys och Consulting
  • Mjukvaruutveckling
  • Underhåll
  • Testnign / QA
  • Utbildning

Outsourcing av IT personal

Sänk kostnaderna genom att ha IT specialister som tillfälligt arbetar i ditt IT team. Denna modell låter dig optimera dina kostnader på ett effektivt sätt.

Vårt samarbete med er börjar med att förstå era affärsmål och luckor i era aktuella projekt. Baserat på era behov, hjälper vi er med tillfällig förstärkning av ert IT team på alla nivåer – från projektledare till systemadministratörer och programmerare.

Oavsett om du behöver ett team eller skickliga yrkesmän av hög kaliber, utrustar vi dig med människor, kompetenser och färdigheter för att få ditt IT projekt gjort. På Caaro, ger vi dig tillgång till ett stort antal IT proffs när och där du behöver dem. Oroa dig inte om kompetens och erfarenhet av IT personalen som vi tillhandahåller, vi tar ett helhetsansvar. Kontakta oss, vi diskuterar gärna dina behov.

Kontakt