En hemsida med webshop tar din online-verksamhet till nästa nivå

Att utveckla och underhålla en webshop är inte allas kopp av te, det kräver stor skicklighet och extremt teamwork. Om det genomförs på rätt sätt, kan en webshop exponentiellt öka ditt företags försäljning och intäkter.
LÄs mer

Visste du att…
97% av konsumenterna söker online efter produkter och tjänster.

Eliminera din prestationsångest gällande din webshop genom att samarbeta med Caaro, då vi har ett team av experter inom allt från strategi, design, utveckling och marknadsföring, under ett och samma tak. Vi på Caaro förstår dina produkter och dina kunder så att vi kan skapa en skräddarsydd lösning som passar ditt företags behov. Vi kan utveckla en hemsida med webshop för alla produkttyper och budgetar.

Våra webshop-lösningar kommer med dynamiska funktioner som möjliggör en snabb, enkel och säker shoppingupplevelse för dina kunder. Från obegränsat antal produkter och kategorier, till en säker “one-page checkout” (ensideskassa), kommer vår webshop-lösning definitivt göra dina kunders shoppingupplevelse till ett nöje. Vi ser också till att den är lätt för dig att underhålla.

Att köpa webbshop med en användarvänlig design

Att integrera en attraktiv, användarvänlig design med den senaste tekniken för att uppnå kundnöjdhet är vår styrka. Våra skräddarsydda lösningar med minimalistiskt användargränssnitt (UI) och exceptionell användarupplevelse (UX) resulterar i en effektiv webshop som uppmuntrar besökare att utföra den åtgärd du vill (att klicka och köpa från dig).

Att köpa webbutik som är responsiv

En responsiv webshop för mobiltelefoner och surfplattor är väldigt viktigt att ha i dag eftersom det kan ha en betydande inverkan på din försäljning och konvertering. Vi gör så att varje pixel i din webshop blir responsiv, så att dina besökare upplever samma bekvämlighet oavsett vilken enhet de använder – dator, mobil eller surfplatta.

Att bygga en webshop kräver inte bara färdigheter i design och programmering, det krävs även kunskaper inom marknadsföring. Den bör vara sökmotorvänlig så att den når miljontals kunder. Vi bygger e-handelslösningar som kompletterar din marknadsföring.

Varför köpa webbshop hos Caaro?

• Professionell, skräddarsydd design
• Fantastisk UI & UX upplevelse
• Lätt att hantera innehåll och inventering
Mobil och tablet-optimerad
Sökmotorvänlig
• Stabil och pålitlig

Kolla in vår portfölj för att se vad vi kan göra för dig eller kontakta oss här nedan så kan vi börja diskutera ditt nästa projekt!

Kontakt