Din WordPress webbyrå i Stockholm

På Caaro, är vi stolta över att leverera högkvalitativa tjänster inom webbutveckling. Från grundläggande innehållshantering till avancerade CMS funktioner - vi kan göra allt för dig.

Vi förstår vikten av att ha en hemsida som inte bara är visuellt tilltalande, men också förmedlar rätt budskap. Det är därför vi noggrant utvecklar extremt välkonstruerade hemsidor som är enkla att hantera.
Läs mer

Visste du att…
66 miljoner hemsidor är byggda på WordPress CMS.

Utveckling av hemsidor i WordPress

Ett bra content management system (innehållshanteringssystem) – CMS – har ett centralt gränssnitt som för användaren möjliggör hantering av sitt innehåll. WordPress är ett sådant, otroligt användarvänligt, CMS. Detta är anledningen till att vi i de flesta fall väljer att arbeta med just WordPress.

Det är lätt att redigera, organisera och publicera ditt egna innehåll med en hemsida som vi bygger åt dig med hjälp av WordPress CMS. Vem som helst från ditt företag, även de utan någon erfarenhet inom webb, kan på ett enkelt sätt uppdatera innehållet på din hemsida.

Andra Content Management Systems

Caaro är inte bara en WordPress webbyrå. Samtidigt som vi är kända som en av de mer populära webbdesign byråerna i Stockholm inom WordPress, vet vi att WordPress inte alltid är rätt lösning för alla projekt. Baserat på vår kunds verksamhet och dennes marknadsföringsmål, väljer vi det bäst passande CMS-et. Vi arbetar även med andra content management systems såsom Drupal, Joomla och ofta våra egenutvecklade lösningar.

Skräddarsydda Content Management Systems

En One-size-fits-all typ av kontrollpanel kan vara frustrerande för en hemsideadmin att hantera och publicera innehåll. Våra skräddarsydda CMS gör din publiceringsuppgift enkel genom att ge tillgång till alla verktyg utan att överväldiga dig. Vi anpassar utseendet och funktionaliteten av CMS-ets kontrollpanel för att göra det enkelt för dig att hantera det.

SEO-vänligt CMS

Vi ser till att CMS-et som din hemsida är byggd på är SEO-vänligt. Vad är meningen med att skapa en väldigt attraktiv hemsida när den inte är i stånd att få en hög rankning i sökmotorerna? Våra CMS gör det enkelt för dig att skapa sökordsrika URL titlar, uppdatera metataggar, beskrivningar och XML sitemaps.

För mer information om våra Content Management Systems, kontakta oss.

Kolla in vår portfölj för att se vad vi kan göra för dig eller kontakta oss här nedan så kan vi börja diskutera ditt nästa projekt!

Kontakt